Menu 1

Kippenboutje
Lepeltje gerookte zalm met kruidenkaas
Miniglaasje met zeevruchten
Kreeftensoepje

Garnaalkroket

Kalkoenfilet in champignonsaus

Ijs met vers fruit

€ 30,00

Menu 2

Mini-brochetje
Haring in dille op bedje van frisse sla
Gebakken scampi met zoetzuur sausje
Soepje van de chef

Vissersbordje

Rosbief met groentenkrans

Ijs of ijstaart

€ 35,00

Menu 3

Lepeltje gerookte zalm met kruidenkaas
Miniglaasjes met zeevruchten
Bladerdeeggebakje met rivierkreeftenvlees
Soepje van de chef

Gebakken scampi’s met appeltjes in zachte curry

Ardeens varkenshaasje in champignon- of pepersaus

Ijs of ijstaart

€ 40,00

Menu 4

Lepeltje gerookte zalm met kruidenkaas
Mini glaasjes met garnalen
Mini brochetje
Gebakken scampi met zoetzuur sausje

Gepocheerd zalmhaasje in witte wijnsaus

Chateaubriand met zijn groenten en saus naar keuze

Dessertbord

€ 45,00