Koude voorgerechten

Minimum 20 volwassen personen.

  • Tomaat garnaal met garnituur: 2 halve tomaten met grijze garnalen


€ 6,60

  • Bordje van gerookte zalm en garnalen


€ 7,90

  • Cocktail van grijze garnalen (garnaalbeker): sla, ei, tomaat en grijze garnalen


€ 9,00

  • Vissersbordje: gerookte zalm, gerookte forel, gerookte heilbot, gekookte zalm en grijze garnalen


€ 9,00

  • Cocktail van zeevruchten: gerookte zalm, scampi, krab, grijze garnalen, sla, tomaat en ei


€ 10,00

  • Roosjes van serranoham met meloenbolletjes


€ 7,50

  • Wildpastei (3 soorten) gegarneerd met uienconfituur (seizoen)


€ 7,50

  • Carpaccio van rund met garnituur


€ 7,50

  • Bordje van ganzenlever gegarneerd met speculooskonfijt (seizoen)


€ 12,00

  • Babykreeft ‘au belle vue’


€ 16,00

  • Bordje van scampi’s en noordzeegarnalen op een bedje van frisse sla


€ 9,00
Warme voorgerechten

Minimum 20 volwassen personen.

  • Kaaskroketten (2 stuks)


€ 5,50

  • Garnaalkroketten (2 stuks)


€ 9,00

  • Kalfszwezerikkroketten (2 stuks)


€ 10,50

  • Gegratineerd vispannetje met fijne groenten: zalm, kabeljauw, tongrol, scampi, grijze garnalen


€ 13,00

  • Gebakken scampi’s met appeltjes in zachte currysaus


€ 14,00

  • Gepocheerd zalmhaasje in witte wijnsaus


€ 13,00

  • Kikkerbillen met look


€ 13,00

  • Tongfilet in garnalensaus


€ 18,00

  • Lotte met preisaus


€ 20,00
Warme hoofdgerechten

Minimum 20 volwassen personen.

  • Kalkoenfilet in champignonsaus of pepersaus


€ 16,00

  • Ardeens varkenshaasje in champignonsaus of pepersaus


€ 16,00

  • Edelgebraad met saus naar keuze


€ 16,00

  • Orloff met kaassaus


€ 15,00

  • Ossentong in tomatensaus


€ 15,00

  • Rosbief met groentenkrans


€ 18,00

  • Hindenragout met appeltjes en veenbessensaus (seizoen)


€ 19,00

  • Rundsmedaillon met bearnaisesaus


€ 20,00

  • Chateaubriand met saus naar keuze


€ 23,00

  • Everzwijnfilet met calvados, gekaramelliseerd witloof en appeltjes (seizoen)


€ 23,00

  • Fazantfilet met zachte groene pepers, gekaramelliseerd witloof en appeltjes (seizoen)


€ 25,00

  • Hertenkalffilet Grand Veneur (seizoen)


€ 25,00

  • Gegratineerd vispannetje met fijne groenten: zalm, kabeljauw, tongrol, scampi, coquille en grijze garnalen


€ 20,00

Alle hoofdgerechten zijn voorzien van kroketten, frietjes, gratin aardappelen of puree met aangepaste groenten.