Koude voorgerechten
Minimum 20 volwassen personen.
  • Tomaat garnaal met garnituur: 2 halve tomaten met grijze garnalen

€ 6,60
  • Bordje van gerookte zalm en garnalen

€ 7,90
  • Cocktail van grijze garnalen (garnaalbeker): sla, ei, tomaat en grijze garnalen

€ 9,00
  • Vissersbordje: gerookte zalm, gerookte forel, gerookte heilbot, gekookte zalm en grijze garnalen

€ 9,00
  • Cocktail van zeevruchten: gerookte zalm, scampi, krab, grijze garnalen, sla, tomaat en ei

€ 10,00
  • Roosjes van serranoham met meloenbolletjes

€ 7,50
  • Wildpastei (3 soorten) gegarneerd met uienconfituur (seizoen)

€ 7,50
  • Carpaccio van rund met garnituur

€ 7,50
  • Bordje van ganzenlever gegarneerd met speculooskonfijt (seizoen)

€ 12,00
  • Babykreeft ‘au belle vue’

€ 16,00
  • Bordje van scampi’s en noordzeegarnalen op een bedje van frisse sla

€ 9,00
Warme voorgerechten
Minimum 20 volwassen personen.
  • Kaaskroketten (2 stuks)

€ 5,50
  • Garnaalkroketten (2 stuks)

€ 9,00
  • Kalfszwezerikkroketten (2 stuks)

€ 10,50
  • Gegratineerd vispannetje met fijne groenten: zalm, kabeljauw, tongrol, scampi, grijze garnalen

€ 13,00
  • Gebakken scampi’s met appeltjes in zachte currysaus

€ 14,00
  • Gepocheerd zalmhaasje in witte wijnsaus

€ 13,00
  • Kikkerbillen met look

€ 13,00
  • Tongfilet in garnalensaus

€ 18,00
  • Lotte met preisaus

€ 20,00
Warme hoofdgerechten
Minimum 20 volwassen personen.
  • Kalkoenfilet in champignonsaus of pepersaus

€ 16,00
  • Ardeens varkenshaasje in champignonsaus of pepersaus

€ 16,00
  • Edelgebraad met saus naar keuze

€ 16,00
  • Orloff met kaassaus

€ 15,00
  • Ossentong in tomatensaus

€ 15,00
  • Rosbief met groentenkrans

€ 18,00
  • Hindenragout met appeltjes en veenbessensaus (seizoen)

€ 19,00
  • Rundsmedaillon met bearnaisesaus

€ 20,00
  • Chateaubriand met saus naar keuze

€ 23,00
  • Everzwijnfilet met calvados, gekaramelliseerd witloof en appeltjes (seizoen)

€ 23,00
  • Fazantfilet met zachte groene pepers, gekaramelliseerd witloof en appeltjes (seizoen)

€ 25,00
  • Hertenkalffilet Grand Veneur (seizoen)

€ 25,00
  • Gegratineerd vispannetje met fijne groenten: zalm, kabeljauw, tongrol, scampi, coquille en grijze garnalen

€ 20,00
Alle hoofdgerechten zijn voorzien van kroketten, frietjes, gratin aardappelen of puree met aangepaste groenten.