Minimum 20 volwassen personen.
Tomaat garnaal met garnituur: 2 halve tomaten met grijze garnalen
Bordje van gerookte zalm en garnalen
Cocktail van grijze garnalen (garnaalbeker): sla, ei, tomaat en grijze garnalen
Vissersbordje: gerookte zalm, gerookte forel, gerookte heilbot, gekookte zalm en grijze garnalen
Cocktail van zeevruchten: gerookte zalm, scampi, krab, grijze garnalen, sla, tomaat en ei
Roosjes van serranoham met meloenbolletjes
Wildpastei (3 soorten) gegarneerd met uienconfituur (seizoen)
Carpaccio van rund met garnituur
Bordje van ganzenlever gegarneerd met speculooskonfijt (seizoen)
Babykreeft ‘au belle vue’
Bordje van scampi’s en noordzeegarnalen op een bedje van frisse sla
Minimum 20 volwassen personen.
Kaaskroketten (2 stuks)
Garnaalkroketten (2 stuks)
Kalfszwezerikkroketten (2 stuks)
Gegratineerd vispannetje met fijne groenten: zalm, kabeljauw, tongrol, scampi, grijze garnalen
Gebakken scampi’s met appeltjes in zachte currysaus
Gepocheerd zalmhaasje in witte wijnsaus
Kikkerbillen met look
Tongfilet in garnalensaus
Lotte met preisaus
Minimum 20 volwassen personen.
Kalkoenfilet in champignonsaus of pepersaus
Ardeens varkenshaasje in champignonsaus of pepersaus
Edelgebraad met saus naar keuze
Orloff met kaassaus
Ossentong in tomatensaus
Rosbief met groentenkrans
Hindenragout met appeltjes en veenbessensaus (seizoen)
Rundsmedaillon met bearnaisesaus
Chateaubriand met saus naar keuze
Everzwijnfilet met calvados, gekaramelliseerd witloof en appeltjes (seizoen)
Fazantfilet met zachte groene pepers, gekaramelliseerd witloof en appeltjes (seizoen)
Hertenkalffilet Grand Veneur (seizoen)
Gegratineerd vispannetje met fijne groenten: zalm, kabeljauw, tongrol, scampi, coquille en grijze garnalen
Alle hoofdgerechten zijn voorzien van kroketten, frietjes, gratin aardappelen of puree met aangepaste groenten.